Sweden

So it has not been much blogging since I arrived in Sweden, It´s been so much do to and so many to meet! My priorities hasn´t been on the blog, as you can understand. Ahmed was so sweet and came with red roses, he really is the best boyfriend in the world. I long for when we have our own place and can see each other every single day! 

Me, my grandma and my father went for a day trip to Mariefred, a small town not so far away from here. My grandma grew up there and she was really excited, we had lots of fun! I didn´t take much pictures, I really need to be better at that, but here is one from the view when you are outside the church in Mariefred and the other one is a picture me and my brother drew to my grannies a long time ago as a christmas gift, so cute! 


det inte har varit så mycket bloggande sen jag kom till Sverige, det varit så mycket att göra och många att träffa! Mina prioriteringar har inte varit bloggen,som ni kan förstå. Ahmed var söt och kom med röda rosor, han är verkligen världens bästa pojkvän. Jag längtar efter när vi har vårt eget hem och kan träffa varandra varje dag!

Jag, min farmor och min pappa åkte på en dagsutflykt till Mariefred, en liten stad inte  långt härifrån. Min farmor växte upp där och hon var riktigt glad, vi hade så kul!Jag tog inte så mycket bilder, jag måste verkligen bli bättre det, men här är en från vyn när du är utanför kyrkan i Mariefred och den andra är en bild som jag och min bror ritade till min farmor och farfar länge sedan som en julklapp, söt!

IMG_2030IMG_2034

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s