Ice cream

Hi! Yesterday we went swimming in a lake nearby and after that my parents and I meet with my brother to have an ice cream in the harbour. This town is so beautiful summertime! Today I´m going to Stockholm around 6 pm and staying there over the weekend since my boyfriend is graduating and we need to celebrate. Hopefully I will have time to take a look in all the shops that I love, the shopping is very good in Stockholm and they have my style, I find the shopping difficult in London, probably because the style is different.


Hej! Vi badade igår i en sjö i närheten och efter de åkte mina föräldrar och jag för att träffa min bror och ta en glass i hamnen. Denna stad är vacker på sommaren! Idag ska jag åka till Stockholm runt 18 och stanna där över helgen för att min pojkvän tar examen och vi måste fira. Förhoppningsvis kommer jag ha tid att titta in i alla affärer som jag älskar, shoppingen är mycket bättre i Stockholm och för att de har min stil, jag har svårt att shoppa i London, förmodligen eftersom stilen är olika.

IMG_2042.JPG

One thought on “Ice cream

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s